Uncategorized

Esittely

Pitkän jahkailun ja pähkäilyn jälkeen olen vihdoinkin päättänyt tehdä sen – perustaa blogin! Näin ulkosuomalaisena monesti miettii, että olisi kiva kirjoittaa johonkin ylös mm. kulttuurierioista ja ihan normiarjesta eri maassa.
Kuka ja missä? 
Olen Karla, 25 vuotias nuori äiti sekä avovaimo. Asun perheeni kanssa Marbellassa, Espanjassa. Mieheni on Espanjalainen ja perheeseemme kuuluu lisäksi 1,5 vuotias tyttö sekä odotamme parhaillaan toista lastamme syntyväksi joulukuun loppupuolella.


 
Kuinka päädyin Espanjaan?

Muutin Espanjaan 5 vuotta sitten vanhempieni mukana. He kun olivat päättäneet muuttaa ulkomaille ja moinen oli ollut myös oma haaveeni pitkään, oli tilaisuus mitä loistavin. Onnekseni vanhempani sekä molemmat veljeni asuvat täällä edelleen, joten tukiverkko ja lasteni isovanhemmat ovat lähellä.
Tutustuin mieheeni 3 vuotta sitten yhteisten kavereiden kautta ja tässä sitä nyt ollaan, pienen tytön ja kohta myös pienen pojan vanhempina, asuntolainallisina asunnon omistajina sekä monta kokemusta rikkaampina.
Näiden vuosien aikana olen myös kerennyt oppimaan espanjan kielen, käymään  hotellin respa kursisin ja työskentelemään hotellissa. Tällä hetkellä mammailen kuitenkin kotona taaperon perässä juosten kovaa vauhtia kasvavan mahani kanssa.
Paljon on siis ehtinyt tapahtua näiden vuosien aikana, eikä lähivuodetkaan luultavasti mitään aivan tylsiä tule olemaan kiireisen perhearjen keskellä. Tervetuloa siis seuraamaan arkeamme täällä Espanjassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *