andalucia, aurinkorannikko, Espanja, kulttuuri

Castillo de Colomares


Jonkun aikaa sitten bongasin Instagramista erikoisen näköisen linnan ja kiinnostuin. Ilokseni huomasinkin, että kyseinen linna sijaitsee Benalmádessa, jonne matkaa Marbellasta on vain noin 40 minuutin verran. Sunnuntaina sitten päätettiin viimein lähteä katsomaan tätä mielenkiintoista nähtävyyttä.
Castillo de Colomares on v. 1987-1994 rakennettu kunnianosoituksena Kristoffer Kolumbukselle Amerikan löydön johdosta. Kovin vanha tämä monumentti ei siis ole vaikka toisin voisi luulla.

Onko paikka käymisen arvoinen? 
Linna on kyllä kunnon instagrammerin unelma, joten jos haaveissasi on saada upeita kuvia suosittelen paikkaa oikein lämpimästi. Ja miksei muutenkin, olihan tuo kaunis ja maisemat merelle myöskin upeat. Monumentti on kuitenkin yllättävän pieni ja nopeasti nähty. Saa siellä tietenkin aikaa kulumaan kuvia räpsiessä, sillä suosituimpiin kuvausspotteihin saattaa joutua hetken odottelemaankin että saat sen vain itsellesi.
Lompakkoa tämä nähtävyys ei paljoakaan verottanut, sillä sisäänpääsy maksoi vain 2,5 euroa per aikuinen. Paikkaan oli myös helppo löytää ja parkipaikkakin löytyi nopeasti aivan linnan vierestä. Voisin myös viedä mahdollisia tulevia vieraitamme tänne, mutta yhditäisin samaan reissuun kyllä esimerkiksi Tivolissa käynnin kun matkaa kuitenkin on jonkun verran Marbellasta Benálmadenaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *