andalucia, aurinkorannikko, Espanja, kulttuuri, malaga

Päivä Malagassa

Tänään vietettiinkin pitkä päivä Malagassa kierrellen. Laahustettiin ympäri keskustaa monet kerrat samoja katuja kierellen. Mulla on vähän sellainen kasvava rakkaussuhde Malagaa kohtaan, sillä ihan ekoilla kerroilla aikanaan kun vuosia sitten siellä kävin, en siitä niin erityisesti pitänyt. Nyt kuitenkin joka kerta tykkään Malagasta aina vain enemmän ja enemmän. 
Käytiinkin ”kevyellä” aamiaisella vetämässä kunnon annokset churroja. Kysäisin eräässä kaupassa olisiko lähellä jokin hyvä churropaikka ja myyjät innoissaan meille neuvoivatkin että kulman takana olisi kuulemma malagan paras churro kahvila. No, parhaasta en tiedä mutta hyviä olivat. Paikka oli myös suosittu ihan Espanjalaistenkin keskuudessa, sellaisella hieman sivukadulla. Jos joku siis sattuu haluamaan hyviä churroja Malagassa, voin lämpimästi suositella Casa Arandaa.
 
Syömässa käytiin jossain aika mitättömässä paikassa, en edes muista nimeä mutta eipä tarvitse muistaakkaan. Ei siinä vanhassa kaupungissa oikeen tunnu olevan mitään häävejä paikkoja, tai ainakaan minä en ole löytänyt. Onhan siellä esimerkiksi ravintola El Pimpi mikä tuntuu olevan todella suosittu, mutta itse siellä olen kerran käynyt eikä se ruoka nyt kyllä kauheen mieleenpainuvaa makuelämystä tuottanut… Malagassa olen kyllä käynyt parissa todella hyvässa ravintolassa, mutta ne olivat keskustan ulkopuolella. Jos joku tietää oikeesti hyviä ravintoloita Malagassa, saa vinkata! 
Lopuksi käytiin vielä drinksuilla AC Hotel Malaga Palacion kattoterassilla, josta oli kyllä upeat maisemat. Tai no enhän minä mitään drinksua voinut ottaa, veden ja kakunpalasen otin. Haluan kyllä ehdottomasti mennä joskus uudelleen ihan niille oikeille drinksuille tuonne! Sitten joskus kun vauva on syntynyt ja hieman kasvanut. Saa lapset mennä mummulaan ja mami ja papi vähän rentoutumaan Malagaan, hehheh. 

(3) Kommentit

  1. Anonyymi says:

    La barra de Zapata oli aika jännä kokemus Malagan ravintoloista. Kauniita, vähän erilaisia tapaksia kuin yleensä. Pöytävaraus taitaa olla ehdoton tuohon paikkaan..

  2. Kiitos paljon vinkistäsi, täytyykin heti vähän googlailla ja laittaa nimi muistiin! Varmasti lähiaikoina tulee käytyäkin Malagassa katsomassa jouluvaloja, niin ehkä päästään pian testaamaan sitten tuo paikka. 🙂

  3. […] ravintolassa kun La Barra de Zapata, jota eräs lukijani oli minulle suositellut aikasemman Málagapostaukseni jälkeen. Listalta löytyi tapaksia hieman erilaisella twistillä. Paikka oli ihan hyvä, mutta […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *