aurinkorannikko, Espanja, lapset, malaga, Perhe

Viikonlopun kuulumisia: Cirque du Soleil ja Muumikonsertti

Onpas ollut tapahtumarikas viikonloppu ja nyt vasta lauantai-ilta. Eilen perjantaina meillä oli miehen kanssa yhdessäolomme vuosipäivä, joten sen kunniaksi meillä olikin lapsivapaata ja hieman erilaisia suunnitelmia. Tyttö meni siis mummulaan yöksi ja me suunnattiin Malagaan katsomaan Cirque du Soleil sirkusesitystä, joka oli muuten aivan mieletön. Tarkemmin vielä tämä esitys oli siis nimeltään Kooza joka on pyörinyt viime kuusta asti Malagassa. Huomenna onkin jo viimeinen päivä kunnes he suuntaavat taas muualle. Anyways, suosittelen ihan jokaiselle tätä kokemusta! Olin käynyt muutama vuosi sitten katsomassa toisen heidän esityksen ja tiesin että nämä sirkukset ovat jotain aivan omaa luokkaansa. Olin valehtelematta aivan koko ajan suu auki ja iho kananlihalla. Tämä Kooza onkin huomenna viimeistä päivää täällä Malagassa kunnes he siirtyvät Madridiin ja sen jälkeen Sevillaan. Sitten heillä näyttäisikin vaihtuvan jo maa, heidän sivuiltaan pääset katsomaan milloin ja missä mikäkin esitys kulkee. 

Tänään launatina olikin sitten hieman erilaista ohjelmaa luvassa. Haettiin aamupäivästä neiti mummulasta ja suunnattiinkin siitä suoraan Fuengirolaan katsomaan Muumikonserttia. Benny Törnroos ja muumit olivat tulleet siis tänä viikonloppuna Fugeen keikkailemaan. Tyttö viihtyi hyvin ja tanssi biisien mukana, mutta kun konsertin loputtua muumit tulivat tervehtimään lapsia ei meidän neidin mielestä ollutkaan enää niin kivaa vaan ne olivatkin pelottavia, heh. Konsertti järjestettiin suomalaisessa Kukko ravintolassa eikä paikka kyllä ollut mielestäni paras mahdollinen vaihtoehto esitystä varten. Lapsille ei ollut kunnolla tilaa olla lavan edessä katsomassa esitystä ja vapaasti siellä tanssien, vaan siellä oli ihannormaalisti ravintolan pöydät esillä joissa sitten istuttiin. Myöskin lippujen hinta oli hieman suolainen siihen verrattuna että keikka oli aika lyhyt. 10 euroa per henkilö, niin lapsilta kuin aikuisiltakin. 
Muumien jälkeen mieheni piti lähteä takaisin San Pedroon ja minä ja tyttö jäätiin vielä Fuengirolaan muutamaksi tunniksi viettämään aikaa erään kaveriperheen kanssa. Käytiin syömässa Munchies ravintolassa hampparit, oli muuten hyvät. Ravintola oli mulle ennestään tuttu mutten ollut koskaan syönyt siellä. Olin kuitenkin kuullut, että sieltä saisi huippuhyviä hamppareita joten minua oli jo pidempään houkutellut kokeilla näitä kuuluisia burgereita. Eikä kyllä tarvinnut pettyä. Mun ”Mexicano” hamppari oli hieman tulinen ja sopivan mausteinen, nam. Hamppareiden pihvit olivat ihanan mureita ja varmasti ”homemade” eikä mitään liian paksuja ja sitkeitä mitä monesti näkee. Lämmin suositus siis Munchiesille mikäli Fuengirolassa etsitte hyvää hampurilaisravintolaa. 
Eilen tosiaan tyttö oli yötä mummulassa ja me miehen kanssa kaksin kotona, tänään onkin hieman toisin päin. Mieheni lähti jonnekkin motocross kisoihin ja on yön siellä joten meillä onkin tänään esikoisen kanssa tyttöjen ilta. Tai pikemminkin oli, nyt neiti tuossa vetelee jo sikeitä mun vieressä. Taidanpa siis itsekkin pistää nyt koneen kiinni ja käpertyä pikkuneidien viereen. Buenas noches.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *