arki, aurinkorannikko, Espanja, marbella, Perhe, ulkomailla asuminen, ulkosuomalaisuus, ystävät

Touhukas viikonloppu ennen synnytystä ja pari vinkkiä San Pedroon

Eilen lauantaina olikin laskettu aika ja heräsin pitkästä aikaa oikein pirteänä ja energisenä. Tuosta energisyydestähän jotkut sanovat että synnytys voi olla käynnistymässä, mutta minun kohdallani ei kyllä pitänyt paikkaansa sillä täällä edelleen yhdessä osassa kirjoittelen tätä postausta. 

Oli kuitenkin kiva pitkästä aikaa jaksaa meikata edes hieman ja lähteä kylille pyörimään. Oltiinkin eilen koko päivä parin ystäväpariskunnan kanssa San Pedrossa pyörimässä ja loppuillasta kävimme vielä mieheni mummun 82-vuotis syntymäpäivillä. Päivä kului lähinnä syöden ja leikkipuistossa taaperoamme viihdyttäen. Käytiin meinaan kolmessa eri paikassa haukkaamassa aina jotakin hieman tapas meiningillä ja puistossakin oltiin pariin otteeseen. 
Voin kyllä suositella kaikkia kolmea paikkaa jossa eilen käytiin, ne onkin meidän aika vakimestoja jos halutaan tapastella ja samalla vaikka käydä lasillisilla. Eilen toki minun osalta mentiin kokislinjalla ja muut sitten toki nauttivat parit oluensa ja viinilasillisensa. Ensimmäinen paikoista oli Barbulla johon minä halusin ehdottomasti syömään patatas bravas annoksen. Tuolta kun löytyy yhdet San Pedron parhaimmista. Otettiin myös mm. quesadilloja, ensaladilla rusa ja croquetaksia. 
Jatkettiin heti tuolta Barbullasta pienen taaperon nukuttamis kävelyn jälkeen La Bodeguita Agüelaan mistä saakin sitten superhyviä, mielestäni San Pedron parhaita, minihamppareita ja muita pieniä sämpylöitä ja tapaksia. Minihamppareita taisin vetäistä pari taikka kolme nassuuni ja lisäksi vielä yhden minisämpylän pancetalla ja viiriäisenmunalla. Tämä paikka on niin ihanan kotoisa, josta saa aina hyvää ja halpaa kotitekoista ruokaa.  
Lopuksi suunnattiin jälkkärille El Guiñoon joka on kiva ja viihtyisä oleskelu baari jonka terassilla voi myös nauttia auringosta. Paikasta saa ihan ok ruokaakin, mutta moni käy täällä nauttimassa drinkin taikka pari. Me käytiin tällä kertaa ihan vaan kahvilla ja syömässä brownie annokset, mutta onpa tuolla tullut monet kerrat käytyä yhdet jos toisetkin lasilliset ottamassa. 
Suunnattiin vielä mahat täynnä tosiaan sinne leikkipuistoon ja siellä oltiinkin siihen asti kunnes alettiin kaikki olemaan jo aivan jäässä auringon laskettua. San Pedron Boulevardin leikkipuisto on kyllä kiva ja sieltä löytyy niin pienemmille kuin isommillekkin lapsille vaikka mitä. Leikkipuisto sijaitsee aivan El Guiñon vieressä ja onkin todella suosittu paikka. 
Vielä tosiaan suunnattiin sinne syntymäpäiville pariksi tunniksi ja voin kertoa, että illalla oltiinkin jo aika poikki koko sakki. Oltiin käytännössä koko päivä liikkeessä, mutta hyvä niin. Oli kivaa ja eipähän tullut vain kotona mietittyä että lähtiskö vauva syntymään vai ei. 
Tänään sunnuntaina suunnitelmissa ei ole muuta kuin valmistautua huomiseen synnytykseen. Mennään mun vanhempien luokse syömään ja jätetäänkin taapero jo sinne hoitoon. Täytyy myös pakata vielä sairaalakamat kassiin ja siistiä kotiakin. Eilen appiukko kyllä sanoi että haluaisi tänään vielä elokuviin meidän kanssa joten katsotaan onko vielä tänään leffailtakin tiedossa, näytös alkaa kyllä vasta klo 22.40 mutta mikäs siinä. 
Ps. Uusimasta Olé-lehdestä löytyy minusta ja arjestamme täällä Espanjassa haastattelu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *