äitiys, arki, lapset, Perhe, raskaus, synnytys

Vauva on täällä!

Huhheijaa, pääsin hetkeksi istahtamaan ja ajattelin nopeasti päivitellä tännekkin että poikamme on vihdoin syntynyt! Hän syntyi maanantaina, käynnistetyllä synnytyksellä joka lopulta päätyi sektioon mikä  nyt ei kyllä ollut yllätys. Kaikki on meillä kuitenkin oikein hyvin ja eilen pääsimme vihdoinkin kotiin. 
Ensimmäinen päivä ja yö kotona kahden lapsen kanssa ovat olleet kyllä aikalailla yhtä sirkusta, mutta sitä toki osasimme odottaakkin. Esikoisemme on vasta alle kaksivuotias vaippapöksy vielä joten onhan tässä vauhdikkaat ajat tiedossa taaperon ja vauvan kanssa. Pakko vaan yrittää osata ottaa hieman huumorilla ne kaikista epätoivoisimmatkin hetket kun kaikki tuntuu aivan kaaokselta, niinkuin esimerkiksi eilen illalla nukkumaan mennessä…
Tällä hetkellä kaikki, siis aivan kaikki, vauvan vaatteet ovat likaisina ja jouduin ne pikapesulla pesemään ja mies lähti anoppilaan viemään kuivausrumpuun kuivattavaksi. Yöllä oli pientä vaipparumbaa ja jotenkin aina onnistui pissat tulemaan lävitse. Ja vielä kun sairaalassa neljän päivän aikana käytetyt vaatteet olivat myös likaisina. Nyt toivon että vaippa pitäisi ja vaatteet pysyisivät puhtaina siihen asti kunnes mies ja taapero palaavat vaatteiden kuivatus- ja kauppareissultaan.
Vauva nukkuu ja syö tissia todella hyvin. Toistaiseksi siis ainakin hyvinkin siskonsa kaltainen. Ja on muuten aivan siskonsa klooni muutenkin! Ihan samannäköinen kun tyttö syntyessään. Saa nähdä vaalentuuko hiukset myöhemmin yhtä vaaleiksi kun siskollaan, meinaan tytöllä oli syntyessään myös hyvinkin tummat hiukset ja nyt vaaleat. 
Taapero ei onneksi ole kauheata mustasukkasuutta näyttänyt, mitä nyt hieman tietenkin. Vauva tuntuu kiinnostavan kovasti ja vaipanvaihtoa on hänestä hauska seurata. Heti kun vauva itkee, on taapero valppaana ja huolissaan. Ihana. <3 
Nyt musta ei paljon muuta irtoa, käperryn hetkeksi lepäämään vauvan viereen ennekuin mies ja taapero tulevat takaisin ja sirkus taas jatkuu. Oikein hyvää viikonloppua ja Uutta vuotta kaikille!

(2) Kommentit

  1. Suuret onnittelut koko perheelle! <3 Kiva kuulla, että kaikki meni hyvin ja olette päässeet hyvin kotiin!

  2. Kiitos paljon! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *