aurinkorannikko, elämä, Espanja, koronavirus, Perhe, ulkomailla asuminen, ulkosuomalaisuus

Haastatteluni MTV Uutisissa ja tämänhetkiset karanteenikuulumiset

Lähes koko karanteenin ajan on satanut, tai vähintäänkin ollut pilvistä, mutta tänään taas aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta.

Hola vaan kaikille! Minulla näköjään tämä karanteeni menee tälläisissä vaiheissa: aluksi olo oli hieman järkyttynyt koko tilanteesta, mutta energiaa riitti vaikka ja mihin. Puuhastelin koko ajan jotakin, en tiedä oliko se sitten ajankulumisen vuoksi, vai että saisin muuta ajateltavaa. Kunnes sitten viimeviikon lopulla minulle alkoikin iskea ahdistus ja negatiiviset ajatukset valtasivat mieleni. Olin ihan masis ja kaikki oli ihan hälläväliä muutaman päivää. Nyt olen kuitenkin saanut ajatukseni käännettyä paremmiksi. Täytyy yrittää ajatella positiivisesti ja unohtaa hetkeksi kaikki paha, jotta jaksaa. Tilanne tulee kestämään vielä kauan, eikä se surkuttelu ainakaan tätä tilannetta millään tavalla helpota. Loppujen lopuksi, tämä karanteenihan kuitenkin on meidän kaikkien parhaaksi. Toisekseen, itse ainakin iloitsen siitä että saan viettää karanteenia omassa kodissa. Mikä paikka maailmasta sen parempi olisikaan, kuin se oma koti kullan kallis?

Toistan varmaan itseäni, mutta positiivista tässä on myös perheen kesken vietetty aika. Vaikkakin rehellisyyden nimissä, ollaanhan tässä nyt niin tiiviisti yhdessä, että väkisinkin rupeaa välillä toisen naamavärkki ärsyttämään. Ainakin meillä on tälläista ollut havaittavissa, haha. Muutaman kerran tämän karanteenin aikana on hieman ääntä korotettu ja tiuskittu, mutta onneksi (ja ihme kyllä) ei olla saatu Borjan kanssa vielä yhtäkään riitaa aikaan!

Positiivista tässä karanteenissa on minulle itselleni myös se, että olen saanut kokkailla ja leipoa rauhassa Borjan ollessa lasten kanssa. Rakastan ruuanlaittoa, mutta tämänhetkisestä elämäntilanteesta johtuen ei siihen aina löydy tarvittavaa aikaa. Arjessa onkin monesti turvauduttava niihin kaikista helpoimpiin ja nopeimpiin resepteihin, mutta nyt olen päässyt kokeilemaan uusia juttuja keittiössä, jes! Enkä taida muuten olla ainut, joka on keittiön puolella viettänyt aikaa. Instagramini feedi ja stoorit ovat viimeaikoina täyttyneet muidenkin herkullisista leipomuksista. Myös äitini kanssa soitellessa käymme aina lävitse uusimmat reseptit, mitä olemme kokeilleet nyt karanteenissa. Koko ajan tekisi mieli syödä ja herkutella!

Tutut kasvot Maikkarin uutisissa

Sain pari päivää sitten yhetydenoton Maikkarilta, että josko voisin antaa heille haastattelun Espanjan tämänhetkisen tilanteen tiimoilta. ”Miksipä ei”, ajattelin, olisipahan taas yksi uusi, hieman erilainen kokemus. En kuitenkaan tiennyt, että kyseessä olisikin videohaastattelu. Kun sitten eilen sain puhelun, että voitaisiinko ottaa haastattelu videopuhelun merkeissä, menin aivan sekaisin jännityksestä. Borja oli lasten kanssa alakerrassa ja minä lukittautuneena meidän makkariin. Yritin tsempata itseäni, mutta väkisinkin jännitys vain pysyi, kun ajattelin että ehkä tämä päätyy myös uutisiin. Mitä jos sanoisinkin jotakin väärin tai muuten vain nolaisin itseni? Haastattelu onneksi meni kuin menikin ihan hyvin, vaikka kyllä minulla mutaman kerran sanat meni sekaisin. En ollut edes varma milloin ja missä haastattelu tulisi ulos, mutta tänään sitten alkoikin tulla kavereilta viestiä, kun tuttu ääni oli alkanut kuulua telkkarista. En meinannut ensin edes itse uskaltaa sitä katsoa, mutta loppujen lopuksi päätin katsoa sen. Ei se nyt ollutkaan niin paha kuin ajattelin! Heh, on muuten kerrottava myös yks pikku moka: haastattelun jälkeen vilkaisin itseäni peilistä ja tajusin, että valkoisesta t-paidastani loisti rintsikkani täysin lävitse! Onneksi tämä pikku moka ei kuitenkaan näkynyt videossa…

Tästä linkistä pääset katsomaan haastattelun Maikkarin sivuilta!

Nyt ajattelin siirtyä terassin puolelle ja liittyä muiden seuraan legoilla rakentamaan. Tsemppiä ja jaksamista kaikille tämän kurjan tilanteen keskelle! 

Ps. Minut löytää myös Instagramista nimimerkillä @karlakivimaki 

(2) Kommentit

  1. Anonyymi says:

    Tosi hyvin meni haastattelu! luonnollista ja sulavaa 🙂 -Marianna

  2. Kiitos!! 🙂 vaikka omasta mielestä ei todellakaan tuntunut niin sulavalta. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *