aurinkorannikko, fuengirola, kauneus, minä

Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus Harmonia Fuengirolassa

*Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Harmonia Fuengirolan kanssa

Kauneushoitola Harmonia Fuengirolassa on ollut pitkään yksi suosikki kauneushoitoloistani, mitä täälta päin löytyy. Alunperin aloin käydä Harmoniassa jo vuosia sitten, kun päädyin leikkuuttamaan hiukseni siellä. Minähän en meinaan hiuksiani enää espanjalaisissa kampaamoissa leikkuuta, niin monet kerrat on sieltä itku kurkussa tultu pois. Espanjalainen ja suomalainen hiuslaatu on sen verran erilainen, että espanjalaiset kampaajat kun ovat tottuneet käsittelemään vahvaa ja paksua tukkaa, eivät he oikeen handlaa suomalaista hentoa ja ohutta hiuslaatua.

Harmoniassa saa myös kaikki tarvittavat kauneushoidot saman katon alta: kampaamopalvelut, kosmetologin palvelut ja hieronnat. Olen aina ollut tyytyväinen Harmonian ammattitaitoiseen palveluun ja ihanaan henkilökuntaan, joten olinkin enemmän kun innoissani kun Netan ehdottaessa, josko hän tekisi minulle Yumi Lashes -ripsien kestotaivutus hoidon yhteistyönä. Ja niimpä vajaa pari kuukautta sitten, juuri ennen karanteenin alkua, suuntasin Harmoniaan äitini ja vauvan kanssa, sillä minulla ja äidilläni oli myös hiustenleikkaukselle ajat varattuna Netalle (ei yhteistyö) ja sen jälkeen äitini hoitikin Noelia tuon Yumi Lashes -hoidon ajan.

Yumi Lashes -kestotaivutus hoitoon kuuluu myös ripsien värjäys, sekä minä halusin siinä samalla värjätä myös kulmakarvat, jotta lopputulos olisi täydellinen paketti! Kestotaivutusksen teko kesti tunnin verran.

Täytyy sanoa, että olen kyllä ollut todella tyytyväinen lopputulokseen. Helppo tapa näyttää freshiltä, mutta kuitenkin luonnolliselta! Tykkään yleensä meikata kevyesti lähes joka päivä. Tykkään näyttää nätiltä ja skarpilta, mutten kuitenkaan luonnottamalta. En koskaan meikkaa niin vahvasti, että näyttäisin ihan eri ihmiseltä. Kestotaivutuksen ja kulmien värjäyksen ansiosta sain ollakkin muutaman viikon täysin meikkaamatta, näyttäen kuitenkin huolitellulta. Vaikutti muuten heti omaan olemukseenkin, kyllä sitä ainakin minulla vaan heti on hieman itsevarmempi olo kun tietää olevansa hieman ehostettu. Värjäyksen haalistuttua aloin käyttämään ripsiväriä ja kulmaväriä, mutta taivutus oli edelleen hyvä, joten nopea sipaisu ripsiväriä riitti. Minulla on luonnostaan todella suorat ripset, eikä niihin auta edes sellainen perinteinen ripsientaivutin. Ripseni ovat kuitenkin ihan hyvän pituiset, mutta eivät oikein pääse oikeuksiinsa. Yleensä aina viisi minuuttia meikkauksen jälkeen ripseni ovat taas tikkusuorat, mutta nyt kestotaivutuksen ansiosta ne ovat todellakin pysyneet taivutettuina. Aion kyllä jatkaa kestotaivutuksen parissa, jahka tämä maailman tilanne sen joskus taas sallii.

ENNEN / JÄLKEEN

Pakko vielä mainita, että sillä todellakin on myös väliä, missä ripsien taivutuksen ottaa. Jos tämän hoidon tekee joku aivan ammattitaidoton, menevät siinä vain rahat hukkaan ja saat rahojen vastineeksi vain kamalan ärsytyksen, nimimerkillä kokemusta on. Reilu vuosi sitten päädyin jonkun halvan tarjouksen myötä ottamaan ripsien kestotaivutuksen yhdeltä Fuengirolassa toimivalta kosmetologilta (tiedä sitten, oliko hänellä oikeasti edes pätevää koulutusta) ja tämä kokemus oli aika hirveä. Sitten kun lopputulos ei todellakaan ollut sellainen kun piti, puolusteli hän että ”ripsiäni pitää kuulemma työstää, ehkä ensi kerralla saadaan parempi lopputulos”, mikä ei todellakaan pidä paikkaansa. Jos jotain olisi pitänyt työstää olisi se hänen olematon ammattitaitonsa. Silloin todellakin meni rahat hukkaan ja olin kuin myrskyn merkki sen kokemuksen jälkeen, pilasipa hän kulmakarvanikin silloin aivan kamaliksi. En tiedä tekeekö tamä kyseinen henkilö enää edes näitä hommia, voi olla että ei. Onneksi kuitenkin Harmonian Netta on todellakin ammattitaitoinen monen vuoden kokemuksella ja loihti mulle niin upeat ripset ja kulmat. Kiitos vielä kerran! <3

Yumi Lashes -kestotaivutuksen vaikutus kestää 6-8 viikkoa. Itselläni nyt vielä kuuden viikon jälkeen taivutusta on jäljellä ihan hyvin, mutta pian olisi jo hyvä aika uusia hoito. Jahka karanteeni loppuu ja maailman tilanne normalisoituu, suuntaan taas Harmoniaan päivittämään ripset ja kulmat kuntoon ja sen jälkeen toivottavasti nauttimaan keväästä/kesästä freshillä lookilla. Tällä hetkellä haaveilen esimerkiksi Tarifan rannoille pääsystä ja kaikista ihanista rantaravintoloista eli chiringuitoista. Toivottavasti pian päästäisiin taas nauttimaan rannoista, luonnosta, ravintoloista ja arjen pikku hemmotteluhetkistä!

(3) Kommentit

  1. […] kirjoittamani postaus kokemuksistani Yumi Lashes -ripsien kestotaivutuksesta sai Facebookin puolella kommentin, joka […]

  2. Tuula Ruuth says:

    Oi miten mukavaa oli lukea erilaisia kuulumisia Espaniassa. Innolla odotan uusia kuulumisia. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. 🥰

    1. Kiitos paljon ihana Tuula! 🙂 Ja samoin sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *